Om Din Jurist

Vi er digitale jurister, som er specialiserede i at yde juridisk rådgivning inden for særligt det familieretlige, socialretlige og udlændingeretlige område. Qua vores brede erfaring og kompetencer, rådgiver vi også inden for en lang række andre områder.

Digitale jurister
Din Jurist tilbyder digital rådgivning. Det betyder, at Din Jurist altid er tilgængelig online, så du kan benytte vores ekspertise og hjælp, når du har brug for det. Da vi håndterer din sag digitalt, sikrer vi, at du får en effektiv og hurtig sagsbehandling.

Familieretlige, socialretlige og udlændingeretlige områder
Inden for disse tre områder, rådgiver vi om køb af hus og ejerlejlighed, lejekontrakter, huselejestigning og forbrugsregnskabe, testamente, hjælp til statsforvaltningen, vurdering af udlændingeretlige sager og generel rådgivning om sager knyttet til kommunen. Flere af os medarbejdere har tidligere arbejdet som jurister eller ledere for kommuner, og har derfor særdeles stærk juridisk indsigt på disse områder.

Erhvervretlige områder
Vi tilbyder også rådgivning inden for udarbejdelse af kontrakter, handelsbetingelser, fortrolighedserklæringer og hjælp til GDPR. Ligger din problemstilling udenfor de pakkerløsninger, vi udbyder på nuværende tidspunkt, så tilbyder vi altid ad hoc rådgivning til 1.200 kr. pr. time, ex. moms. 

Vores rådgivning følger reglerne i lov om juridisk rådgivning og bekendtgørelse om god skik for juridisk rådgivning. Derudover er vi ansvarsforsikret ved HDI for 1.000.000. kr., hvorfor dine juridiske problemer ved os er i trygge hænder.

Vi medarbejdere

For os er vores kunder unikke, og deres sager kræver en skræddersyet rådgivning. Derfor har vi medarbejdere bag Din Jurist forskellige kompetencer og viden så vi sørger for, at du får den rådgivning, der passer netop til din sag, fordi vi er din jurist.

NO_NO_PHOTO_YET

Martin Guldborg

Adm. direktør - Cand.jur

email: martin@dinjurist.net

Som adm. direktør, forestår Martin den daglige ledelse af Din Jurist og har det overordnede asnvar for alle vores sager.

 

Martin har speciale i særligt følgende områder:

  • Erhvervsret

  • Erhvervslejeret

  • Lejeret

  • Kontraktsret

NO_NO_PHOTO_YET

Minela Dedukic

Stud.jur.

email: minela@dinjurist.net

Minela er en af vores sagsbehandlere, og arbejder med stort set hele vores portefølje af sager.

 

bty

Magnus Glissmann

Bestyrelsesmedlem - Cand.jur.

email: magnus@dinjurist.net

En af ophavsmændende til Din Jurist. Magnus sætter den strategiske retning for Din Jurist, og yder sparring til Din Jurists ansatte i vanskelige sager.

 

Jørn-Peter

Jørgen Peter H. C.

Konsulent - Cand.jur.

email: post@dinjurist.net


Specialist i socialret.
Stor erfaring med sociale sager, bl.a. tidligere jobcenter/arb.markeds chef i Odense Kommune samt Sekretariatschef i Social- og arbejdsmarkedsforvaltningen.

Camilla 3

Camilla Kristiansen

Stud.cand.jur.

email: camilla@dinjurist.net

Camilla er en af vores erfarne sagsbehandlere, og arbejder mest med arveret og vores socialretlige sager.

 

Speciale i:

  • Arveret

  • Familieret

  • Socialret
anders

Anders Sandvig

Bestyrelsesfomand - Cand.jur.

email: anders@dinjurist.net

Anders var den første direktør i Din Jurist. Udover at sætte den strateiske retning sammen med resten af bestyrelsen, så er Anders tæt på den daglige drift, og yder sparring til Din Jurists ansatte i vanskelige sager.

 

 

Vores mission, vision og værdier

Mission

Alle skal have råd til at få ret

Ingen sager skal gå tabt på grund af omkostninger. For os er det essentielt, at ethvert menneske med en problemstilling kan få juridisk rådgivning. Derfor tilbyder Din Jurist markedets laveste priser, så du kan få ret.

 

Vision

Vi vil være fremtidens jurister 

Vi ønsker at være på forkant med fremtidens krav om juridisk rådgivning. Derfor vil vi kontinuerligt udvikle og udnytte de muligheder som den øgede digitalisering giver.

 

Værdier

Vores værdier udtrykker, hvem vi er, det vi står for og den måde, vi gør det på.

 

Tilgængelighed

Hos Din Jurist er klienterne i centrum. Derfor er vi altid tilgængelige via digitale platforme, fordi det er vigtigt for os, at du kan søge om juridisk rådgivning, når og hvor det passer dig. Det gør, at vi står til rådighed lige præcis når du har brug for. Det synes vi er enkel rådgivning. 

 

Åbenhed

Da det er din sag, skal du også vide alt om din sags forløb og omkostninger. Hos Din Jurist giver vi dig løbende indsigt i behandlingen af din sag, og vi informerer dig altid om rådgivningens pris, inden vi starter din sag. Det anser vi for jura i øjenhøjde. 

 

Excellence 

Hos Din Jurist er vi passionerede og dedikerede omkring det vi gør. Med en kombination af vores passion, dedikation og høje arbejdsmoral, leverer vi kvalitetsrådgivning, der både imødekommer og overstiger vores klienters behov og forventninger. Det mener vi er tillidsfuld rådgivning.