Sparring gennem netværk

Som virksomhedsleder, særligt på øverste niveau, er det naturligt, at man søger sparring både i og uden for virksomheden. Ikke alt kan deles med medarbejderne eller de chefer, der måtte være.

Mange søger derfor sparring gennem netværk, hvor de vante kontakter kan betros en vis viden om virksomhedens problemstillinger, tiltag, strategier osv. Dette er en fremragende måde at komme gennem mange forhold, og få nogle yderligere inputs, inden evt. Et nyt tiltag eller en strategien for at løse en større problemstilling implementeres.

Fordelen ved netværket er, at det skaber tillid mellem parterne og styrker relationerne.

Sparring uden juridisk indhold

Som juridiske rådgivere med et erhvervsfokus på SMV’er har Din Jurist valgt, at vi også yder direkte sparring uden et nødvendigt juridisk indhold, til særligt ledelsen på strategi, problemstillinger og generelle kommercielle forhold.

Hovedformålet med denne service er at give virksomhedens ledelse et fortroligt rum, hvor de ovenstående forhold kan diskuteres. Fungerer Din Jurist som juridisk rådgiver for virksomheden i generelle forhold vil effekten af sådanne møder kunne optimeres, da Din Jurist dermed har et generelt eller indgående kendskab til virksomheden.

Sørg for at oprette møder

Som følge af dette kan det anbefales at opsætte løbende møder, hvor ledelsen og sparringspartneren/rådgiveren, fra Din Jurist får opbygget en tættere relation, og rådgiveren vil få et konstant stigende indblik i ledelsens prioriteter, udfordringer og virksomhedens forhold. Dette giver naturligt et bedre grundlag for at yde den gode sparring ledelsen har behov for - særligt når det brænder på, eller en stor mulighed byder sig.

Vi laver gerne en fast pakke, der passer til netop din virksomhed. Vores pakker og priser er altid fastsat ud fra vores faste timepris på 1.200 kr. ex moms, og det tidsforbrug der anvendes.

Af Anders Sandvig
Cand.jur.
Medejer, din jurist Aps

- Læs del 3, omkring sparringspartnere - Læs her (blog)  
- Mere info om sparringspartnere - Læs her (sparingspartnerne.dk) 
- Brug juridisk rådgivning? - kontakt din jurist aps for en uforpligtende telefonsamtale 

Generel juridisk rådgivning

Har du brug for sparring i din virksomhed

Din Jurist udarbejder en pakke løsning eller yder sparring på vores faste time pris på 1.200kr. ex moms.