Dette er vores FAQ side

Her vil vi svare på de spørgsmål vi oftest støder på i vores hverdag. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os, skrive en mail på post@dinjurist.net, eller ringe på 42 42 78 71.

FAQ'en er emne inddelt, så scroll ned og find dit emne, og se om dit spørgsmål er besvaret.

Generelle spørgsmål

Advokater er kort sagt jurister der er uddannet specielt til at gå i retten. Udover netop at gå i retten laver vi derfor mange af de samme opgaver. Derfor kan du anvende en jurist til når du blot skal have rådgivning, udarbejdet juridiske dokumenter, samt meget andet.

Dog skal det nævnes at jurister kan gå i retten i såkaldte småsager, vil du læse mere om hvilke sager det er, så kan du læse mere her.

Din Jurist bestræber sig på at være et full-service kontor, hvilket betyder at vi gerne skulle kunne løse alle dine problemstillinger - ellers henviser vi naturligvis til nogen der kan.

I øjeblikket er de jurister vi har tilknyttet særligt specialiseret indenfor lejeret, erhvervsret, socialret, familieret, arveret og udlændingeret.

Vores timepris er 1.500 kr. inkl. moms, der afregnes pr. påbegyndt kvarter, dog mindst 30 minutter. Vi giver dog for det meste gerne et tilbud på en fastpris, som vi sætter efter vores forventede tidsforbrug. Dertil koster det ikke noget at spørge og få en umiddelbar vurdering af sagen.
Kort fortalt betyder det, at vi tager sager i hele landet. Vores kontor er beliggende i Odense, men vores kunder befinder sig i hele kongeriget. Vi behandler sagerne over mail mv., og vi forsøger hele tiden at gøre vores løsninger mere digitale, således at vores kunder oplever at få den nemmest mulige sagsbehandling ved os, uden at gå på kompromis med fagligheden.
Ja. Vi arbejder efter, og i overensstemmelse med, lov om juridisk rådgivning samt bekendtgørelse om god skik ved juridisk rådgivning.

Opdateres løbende...

Siden bliver opdateret løbende, men indtil videre kan du læse mere på vores blog eller under priser.

Ellers er du meget velkommen til at kontakte os