Vores mission, vision og værdier

Mission

Alle skal have råd til at få ret

Ingen sager skal gå tabt på grund af omkostninger. For os er det essentielt, at ethvert menneske med en problemstilling kan få juridisk rådgivning. Derfor tilbyder Din Jurist markedets laveste priser, så du kan få ret.

 

Vision

Vi vil være fremtidens jurister 

Vi ønsker at være på forkant med fremtidens krav om juridisk rådgivning. Derfor vil vi kontinuerligt udvikle og udnytte de muligheder som den øgede digitalisering giver.

 

Værdier

Vores værdier udtrykker, hvem vi er, det vi står for og den måde, vi gør det på.

 

Tilgængelighed

Hos Din Jurist er klienterne i centrum. Derfor er vi altid tilgængelige via digitale platforme, fordi det er vigtigt for os, at du kan søge om juridisk rådgivning, når og hvor det passer dig. Det gør, at vi står til rådighed lige præcis når du har brug for. Det synes vi er enkel rådgivning. 

 

Åbenhed

Da det er din sag, skal du også vide alt om din sags forløb og omkostninger. Hos Din Jurist giver vi dig løbende indsigt i behandlingen af din sag, og vi informerer dig altid om rådgivningens pris, inden vi starter din sag. Det anser vi for jura i øjenhøjde. 

 

Excellence 

Hos Din Jurist er vi passionerede og dedikerede omkring det vi gør. Med en kombination af vores passion, dedikation og høje arbejdsmoral, leverer vi kvalitetsrådgivning, der både imødekommer og overstiger vores klienters behov og forventninger. Det mener vi er tillidsfuld rådgivning.